Selecteer een pagina

De winkel

De winkel van Wilde Wingerd is een verzamelplaats van verschillende producten en sferen. Het is een smeltkroes die vormgeeft aan onze ideeën.
De zintuigen prikkelen,- zien, ruiken, horen, voelen en zelfs soms proeven-, zijn bij ons ongemerkt een groot aandachtspunt geworden.

Wij bezoeken regelmatig musea, zowel modern als klassiek, en beurzen in o.a. Parijs en Brussel. Door regelmatig exposities te bezoeken van plantaardige – en niet plantaardige kunst blijven wij op de hoogte van hoe deze verschillende werelden worden vormgegeven. Wij worden constant geprikkeld om te blijven zoeken naar, en ons te blijven ontwikkelen op het gebied van plantaardige kunst en interieur- en exterieurdecoraties. Zo ontstaat een verzameling die wij en ook onze klanten als een warme jas om ons heen voelen.

Ons verhaal & doel

Rob Kolderie en Frank Hop.

In 1994 zijn ze gestart met Wilde Wingerd nadat Rob ongeveer
8 jaar als bloembinder gewerkt had in Breda.
Na het behalen van zijn Meesteropleiding was de tijd rijp voor de grote stap.
Frank, die voorheen kapper was, heeft alle zakelijke taken op zich genomen en Rob meer de creatieve kant wat bloemschikken betreft. Na ruim 25 jaar Wilde Wingerd ervaring is geen klus ze te groot

Samen bezoeken ze internationale beurzen en huisshows van leveranciers om inkopen te doen en zicht te houden op de laatste trends in het mooie bloemenvak en op interieurgebied.

Ons team

Angelique Punt

Angelique Punt

Ze is al heel haar leven gek op bloemen en vindt ieder seizoen qua bloemen weer een feest!
Net als werken bij Wilde Wingerd.

Sylvia Roelands

Sylvia Roelands

Haar passie voor het bloemen vak is al van jongs af aan ontstaan.
Haar hobby is haar werk. Sylvia’s lievelingsbloem is een dahlia.
Wel bekend van het dahlia bloemencorso in Zundert, waar ze vandaan komt.

Amy  Wierikx

Amy Wierikx

Creativiteit met natuurlijke materialen is helemaal haar ding.
Ze is ook trots om te mogen werken bij Wilde Wingerd met fijne, professionele mensen. Ze vindt het mooi om te kunnen adviseren bij alledaagse dingen,

Ze ziet u graag in de winkel om u te helpen

Rosalie Hulst

Rosalie Hulst

Iedere zaterdag reist Rosalie met alle plezier naar de Brabantse gezelligheid vanuit haar ‘’hometown’’ Dordrecht. Persoonlijkheid en creativiteit komen met bloemen bijeen.

Dit is waar ze plezier uit haalt samen met u in de winkel.